Autoschadeherstel


Autoschade laten herstellen


Schade aan uw auto is niet alleen vervelend en ontsierend, het kan ook risico's met zich meebrengen. Schaap Autoschadeherstel in Andelst staat voor u klaar om de schade aan uw auto vakkundig te herstellen. Van krassen door het raken van een paaltje tot flinke deuken door een aanrijding.


Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van eenvoudige tot complexe schades. We kunnen krassen voor u verwijderen, lakschade herstellen, hagelschade en schade door steenslag repareren, uitdeuken zonder spuiten en spotrepairs voor u verrichten. Wij zorgen ervoor dat uw auto na herstel weer aan alle veiligheidsnormen voldoet.


Bij Schaap Autoschadeherstel analyseren wij eerst vakkundig de schade aan uw auto. Eerlijkheid en advies op maat staan hierbij voorop. We kunnen geheel vrijblijvend een begroting voor u maken.


 

Soorten reparaties

De taak van een bumper is om de klappen op te vangen tijdens een ongeval, zodat de rest van de auto zo veel mogelijk beschermd blijft.

Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van beschadigde bumpers. Soms is er sprake van een aantal krassen en is het verrichten van een spotrepair voldoende. In andere gevallen heeft de bumper meer reparatie nodig en zorgen we voor het uitdeuken en het onzichtbaar herstellen van de schade. In meer extreme gevallen is de schade zo groot dat de bumper beter vervangen kan worden. Dan regelen wij een vervangende bumper, spuiten deze in de juiste kleur en zorgen voor een goede (de)montage.

Heeft u een lelijke kras, steenslag of andere lakschade aan uw auto opgelopen? Bij Schaap Autoschadeherstel zijn we gespecialiseerd in het herstellen van kleine tot grote lakschades.

De reparatietechniek verschilt per schade. Soms kan het opgelost worden met een spotrepair en in andere gevallen is er meer herstelwerk nodig. In alle gevallen zorgen we ervoor dat de schade na reparatie niet meer zichtbaar is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt altijd langskomen voor een vrijblijvend gesprek.

Een kras op uw auto kan niet alleen ontsierend zijn, het kan op lange termijn ook voor roestschade zorgen. Wat de reden ook is: bij Schaap Autoschadeherstel helpen we u graag van uw krassen af.

Wij beschikken over de juiste middelen om de diepste krassen onzichtbaar te herstellen. Afhankelijk van de diepte van de kras, de aanwezigheid van roest en op welk deel of welke delen van de auto de krassen zitten kunnen we een prijsopgave voor u maken.

Bel of mail ons voor een afspraak!

Iets laten vallen op uw auto, kleine deukjes door een flinke hagelbui of op een andere manier een kleine deuk opgelopen? Dan is uitdeuken zonder spuiten misschien een optie voor u.

Kleine deuken (niet groter dan een 2 euromunt) kunnen wij zonder plamuur- of spuitwerk voor u herstellen. De kosten voor uitdeuken zonder spuiten zijn afhankelijk van het aantal deuken.

Mail of bel ons voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Uitgekeken op de kleur van uw auto? Of heeft u een nieuwe bedrijfskleur en past die rode bus niet meer bij het nieuwe bedrijfsblauw? Wij kunnen uw voertuig overspuiten in een nieuwe kleur.

Met de nieuwste computersystemen kunnen we elke gewenste kleur voor u maken. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor dat het spuittraject van a tot z goed wordt doorlopen. Zo is uw auto of bus na afloop weer als nieuw!

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Een oppervlakkige kras of andere kleine schade aan uw auto gereden? Spotrepair is de oplossing voor kleine ‘rijdbare’ autoschades. Bij een spotrepair spuiten we alleen het beschadigde deel van uw voertuig. Hiermee bespaart u tijd en geld.
Meer info

Velgen maken de auto. Althans, dat zullen veel autoliefhebbers u vertellen. Zijn uw velgen aan een opknapbeurt toe?
Of heeft u bij het inparkeren een stoeprandje geraakt?

Wij kunnen uw beschadigde velg(en) vaak eenvoudig voor u herstellen. Wij zorgen voor een passende (reparatie)techniek voor de opgedane schade.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Schade door steenslag - opspattende steentjes of andere vuilresten die kleine schades aan de autolak veroorzaken - zit in een klein hoekje. Elke auto-eigenaar krijgt er wel een keer mee te maken.

In veel gevallen is reparatie niet direct noodzakelijk, maar in sommige gevallen veroorzaakt steenslag ernstigere schades die op den duur tot roestschade kunnen leiden. Dat wilt u uiteraard voor zijn.

U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies voor het aanpakken van schade door steenslag. Tijdens een bezoek, kunnen we u snel vertellen of en welke reparatie voor u de beste oplossing is.

Gemaakt door Romy Vermeulen en Daan Franken